Nieuws

10-7-2020
Met de zomervakantie in zicht informeren we je graag over onze aangepaste openingstijden in deze periode.
23-6-2020
We hebben een nieuwe collega! Sinds 1 mei is Ronny Goossens ons komen versterken als verkoper binnendienst. Met een hele berg ervaring in hout en bouwmaterialen, een mooie aanvulling op ons team! En ook nog eens gewoon een goeie vent.
26-4-2020
Handig om te weten! De komende tijd hebben we op verschillende dagen aangepaste openingstijden.
21-4-2020
Om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen, zijn we allemaal meer thuis. En dan valt het ineens op dat je die plinten nooit meer gelegd hebt bij het vervangen van de vloer. Het is tijd om de handen uit de bouwen te steken!
16-3-2020
We informeren je graag over wat we voor en achter de schermen doen om ervoor te zorgen dat we onze klanten op een verantwoorde manier kunnen blijven bedienen.
17-12-2019
Bij BPG Holten van de Wal staan wij klaar voor al onze klanten, van particulier tot professional. Wij vroegen timmerman Karel Hoonings wie hij is, hoe hij werkt en waarom hij zijn materialen bij ons inkoopt.
1-10-2019
Piet van de Wal en Johan Manders bezochten samen met Geert van den Berkmortel, Bas van der Zanden, Rick Heijmans, Mikel van Rooijen, Rene Heijmans en Albert Seerden dakpannenfabrikant Nelskamp in Duitsland.
19-2-2019
Tijdens de carnavalsperiode gaan wij de daken van onze magazijnen vervangen. Hierdoor is onze winkel gesloten op 3, 4 en 5 maart.
Pagina

Aangepaste openingstijden

Handig om te weten!

De komende tijd hebben we op verschillende dagen aangepaste openingstijden:

 

- Maandag 27 april gesloten i.v.m. Koningsdag
- Dinsdag 5 mei gesloten i.v.m. Bevrijdingsdag
- Donderdag 21 mei gesloten i.v.m. Hemelvaartsdag
- Maandag 1 juni gesloten i.v.m. Pinksteren

PUBLICATIEDATUM: 26 april 2020
React new media