Nieuws

17-12-2019
Bij BPG Holten van de Wal staan wij klaar voor al onze klanten, van particulier tot professional. Wij vroegen timmerman Karel Hoonings wie hij is, hoe hij werkt en waarom hij zijn materialen bij ons inkoopt.
1-10-2019
Piet van de Wal en Johan Manders bezochten samen met Geert van den Berkmortel, Bas van der Zanden, Rick Heijmans, Mikel van Rooijen, Rene Heijmans en Albert Seerden dakpannenfabrikant Nelskamp in Duitsland.
19-2-2019
Tijdens de carnavalsperiode gaan wij de daken van onze magazijnen vervangen. Hierdoor is onze winkel gesloten op 3, 4 en 5 maart.
6-2-2019
Vanaf mei gaat Holten van de Wal verbouwen! Om onze klanten nog beter te kunnen helpen aan de beste bouwmaterialen, gaan wij onze winkel verbouwen.
Pagina

Carnavalssluiting wegens dakrenovatie

Tijdens de carnavalsperiode gaan wij de daken van onze magazijnen vervangen. 


Werkzaamheden

De daken zijn momenteel bekleed met asbesthoudende golfplaten, deze worden vervangen door nieuwe golfplaten zonder asbest. De volgende werkzaamheden zijn gepland:

 

• 25 februari t/m 2 maart - voorbereiding dakrenovatie
• 3, 4 en 5 maart – saneren asbesthoudende golfplaten
• 6, 7 en 8 maart – plaatsen nieuwe golfplaten


Op maandag 4 maart en op dinsdag 5 maart zijn wij i.v.m. carnaval en de dakrenovatie gesloten. Op woensdag 6 maart staan we om 07.30 uur voor u klaar.


Onze excuses voor eventueel ongemak. Wij wensen u een fijne carnaval.

PUBLICATIEDATUM: 19 februari 2019
React new media