Nieuws

10-7-2020
Met de zomervakantie in zicht informeren we je graag over onze aangepaste openingstijden in deze periode.
23-6-2020
We hebben een nieuwe collega! Sinds 1 mei is Ronny Goossens ons komen versterken als verkoper binnendienst. Met een hele berg ervaring in hout en bouwmaterialen, een mooie aanvulling op ons team! En ook nog eens gewoon een goeie vent.
26-4-2020
Handig om te weten! De komende tijd hebben we op verschillende dagen aangepaste openingstijden.
21-4-2020
Om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen, zijn we allemaal meer thuis. En dan valt het ineens op dat je die plinten nooit meer gelegd hebt bij het vervangen van de vloer. Het is tijd om de handen uit de bouwen te steken!
16-3-2020
We informeren je graag over wat we voor en achter de schermen doen om ervoor te zorgen dat we onze klanten op een verantwoorde manier kunnen blijven bedienen.
17-12-2019
Bij BPG Holten van de Wal staan wij klaar voor al onze klanten, van particulier tot professional. Wij vroegen timmerman Karel Hoonings wie hij is, hoe hij werkt en waarom hij zijn materialen bij ons inkoopt.
1-10-2019
Piet van de Wal en Johan Manders bezochten samen met Geert van den Berkmortel, Bas van der Zanden, Rick Heijmans, Mikel van Rooijen, Rene Heijmans en Albert Seerden dakpannenfabrikant Nelskamp in Duitsland.
19-2-2019
Tijdens de carnavalsperiode gaan wij de daken van onze magazijnen vervangen. Hierdoor is onze winkel gesloten op 3, 4 en 5 maart.
Pagina

Eindelijk tijd om te klussen

Wanneer je door de straten van Deurne loopt, hoor je overal klusgeluiden. Getimmer, het snijden van tegels en de radio van klussende buren. Het weinige verkeer op straat zijn busjes van bouwbedrijven en ZZP’ers. Nu we door het Coronavirus meer thuis zijn, pakt Nederland massaal klussen op waar eerder geen tijd voor was.

Om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen, zijn we allemaal meer thuis. En dan valt het ineens op dat je die plinten nooit meer gelegd hebt bij het vervangen van de vloer. En de zoldertrap kan ook wel een nieuw laagje verf gebruiken. Nu het voetbal niet meer doorgaat, heb je zeeën van tijd over in het weekend. Het is tijd om de handen uit de mouwen te steken!

 

Vakantie Rundumhause
Eerder riep het kabinet al op om niet op meivakantie te gaan. Ook moest Nederland binnen blijven tijdens de zonnige Paasdagen. Of de zomervakantie door kan gaan, is nog onzeker. Veel mensen kiezen ervoor het vakantiegeld te besteden aan een verbouwing in huis. ‘Mochten we niet op vakantie kunnen, dan zitten we er thuis comfortabel bij’, is de gedachte. Voor zowel de professional als de doe-het-zelver staat het hele team van Holten van de Wal klaar met vakkundig advies. Een ook onze voorraad bouwmaterialen is helemaal op peil.

 

Maatregelen in de winkel
‘Om onze klanten op een verantwoorde manier te laten winkelen en onze mensen op een verantwoorde manier te laten werken hebben we direct maatregelen genomen in onze winkel’, legt Piet van de Wal uit. De bedrijfsleider vervolgt: ‘We vragen klanten om hun inkopen met pin of mobiele telefoon af te rekenen. Zo beperken we hand-op-hand contact. Bovendien werken we met extra reinigingsmiddelen om voorwerpen zoals pinapparaten en handscanners schoon te houden. Ook zorgen we ervoor dat de afstand tussen klant en verkoopmedewerker tenminste 150 cm is en zijn de balies en kassa’s voorzien van een plexiglasplaat. Voor het plaatsen en leveren van bestellingen hebben al onze chauffeurs desinfecterende gel in de auto om na elke bezorging hun handen te desinfecteren. Bestellingen zetten wij klaar, zodat klanten deze direct bij aankomst kunnen laden.’

 

Openingstijden
Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat al onze klanten hun bouwmaterialen bij ons kunnen blijven inkopen. Onze winkel blijft geopend volgens de reguliere openingstijden. Piet: ‘Het kan anders gaan dan je van ons gewend bent. We vragen je begrip hiervoor. Wij blijven voor je klaar staan, op gepaste afstand, zodat jij jouw klus kunt klaren.’

PUBLICATIEDATUM: 21 april 2020
React new media