Nieuws

26-4-2020
Handig om te weten! De komende tijd hebben we op verschillende dagen aangepaste openingstijden.
21-4-2020
Om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen, zijn we allemaal meer thuis. En dan valt het ineens op dat je die plinten nooit meer gelegd hebt bij het vervangen van de vloer. Het is tijd om de handen uit de bouwen te steken!
16-3-2020
We informeren je graag over wat we voor en achter de schermen doen om ervoor te zorgen dat we onze klanten op een verantwoorde manier kunnen blijven bedienen.
17-12-2019
Bij BPG Holten van de Wal staan wij klaar voor al onze klanten, van particulier tot professional. Wij vroegen timmerman Karel Hoonings wie hij is, hoe hij werkt en waarom hij zijn materialen bij ons inkoopt.
1-10-2019
Piet van de Wal en Johan Manders bezochten samen met Geert van den Berkmortel, Bas van der Zanden, Rick Heijmans, Mikel van Rooijen, Rene Heijmans en Albert Seerden dakpannenfabrikant Nelskamp in Duitsland.
19-2-2019
Tijdens de carnavalsperiode gaan wij de daken van onze magazijnen vervangen. Hierdoor is onze winkel gesloten op 3, 4 en 5 maart.
6-2-2019
Vanaf mei gaat Holten van de Wal verbouwen! Om onze klanten nog beter te kunnen helpen aan de beste bouwmaterialen, gaan wij onze winkel verbouwen.
Pagina

Kerapaint extreem reinigbare muurverf

Bent u op zoek naar een matte muurverf die zeer makkelijk schoon te maken is, kies dan voor Kerapaint. Kerapaint van Albrecht is een Duitse topkwaliteit muurverf die extreem reinigbaar is en die bestand is tegen het intrekken van vlekken. Zeer geschikt voor wanden in uw keuken, bijkeuken of andere een ruimte die gevoelig is voor vervuiling van de wanden. Kerapaint is verkrijgbaar in honderden kleuren.

 

Overtuig u zelf en bekijk dit filmpje of kom naar onze profshop en wij laten u het zien!

PUBLICATIEDATUM: 30 oktober 2015
React new media