Nieuws

23-6-2020
We hebben een nieuwe collega! Sinds 1 mei is Ronny Goossens ons komen versterken als verkoper binnendienst. Met een hele berg ervaring in hout en bouwmaterialen, een mooie aanvulling op ons team! En ook nog eens gewoon een goeie vent.
26-4-2020
Handig om te weten! De komende tijd hebben we op verschillende dagen aangepaste openingstijden.
21-4-2020
Om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen, zijn we allemaal meer thuis. En dan valt het ineens op dat je die plinten nooit meer gelegd hebt bij het vervangen van de vloer. Het is tijd om de handen uit de bouwen te steken!
16-3-2020
We informeren je graag over wat we voor en achter de schermen doen om ervoor te zorgen dat we onze klanten op een verantwoorde manier kunnen blijven bedienen.
17-12-2019
Bij BPG Holten van de Wal staan wij klaar voor al onze klanten, van particulier tot professional. Wij vroegen timmerman Karel Hoonings wie hij is, hoe hij werkt en waarom hij zijn materialen bij ons inkoopt.
1-10-2019
Piet van de Wal en Johan Manders bezochten samen met Geert van den Berkmortel, Bas van der Zanden, Rick Heijmans, Mikel van Rooijen, Rene Heijmans en Albert Seerden dakpannenfabrikant Nelskamp in Duitsland.
19-2-2019
Tijdens de carnavalsperiode gaan wij de daken van onze magazijnen vervangen. Hierdoor is onze winkel gesloten op 3, 4 en 5 maart.
6-2-2019
Vanaf mei gaat Holten van de Wal verbouwen! Om onze klanten nog beter te kunnen helpen aan de beste bouwmaterialen, gaan wij onze winkel verbouwen.
Pagina

Maatregelen tegen verspreiding coronavirus bij BPG Holten van de Wal

Gisteren maakte de Nederlandse regering extra maatregelen bekend om de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) zoveel mogelijk te beperken. Wij kunnen ons voorstellen dat dit bij jou als klant tot vragen en bezorgdheid leidt. Bij BPG Holten van de Wal heeft de gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers de hoogste prioriteit. Wij volgen de situatie op de voet en ondernemen acties waar nodig. Ik informeer je graag over wat we voor en achter de schermen doen om ervoor te zorgen dat jij op een verantwoorde manier je inkopen kunt blijven doen.


Maatregelen in de winkel

Hygiëne is in deze situatie erg belangrijk, voor jouw gezondheid en voor de gezondheid van onze collega’s. Daarom doen we een dringend beroep om je inkopen met pin of mobiele telefoon af te rekenen. Zo beperken we hand-op-hand contact, in lijn met het advies van het RIVM. Als je niet kunt of wilt pinnen, vragen we je om het geld op de toonbank te leggen en het eventuele wisselgeld zelf op te pakken.
Uiteraard hebben we in onze winkels strenge richtlijnen ten aanzien van hygiëne. Onze medewerkers zijn zich hier zeer bewust van en nemen extra maatregelen. Bovendien werken we met extra reinigingsmiddelen om voorwerpen zoals pinapparaten en handscanners schoon te houden. Ook zorgen we ervoor dat de afstand tussen jou als klant en de verkoopmedewerker tenminste 150 cm is.


Leveringen en bestellen

Rondom het plaatsen en leveren van bestellingen nemen we de onderstaande maatregelen:
1. Al onze chauffeurs hebben in hun auto desinfecterende gel om na elke bezorging hun handen te desinfecteren.
2. We verzoeken jou als klant om je bestellingen zoveel mogelijk telefonisch te plaatsen. Zodat wij de bestelling kunnen klaarzetten en direct bij aankomst kunnen laden. 


Richtlijnen RIVM

Iedereen in Nederland: blijf thuis bij klachten van neusverkoudheid of hoesten, keelpijn of koorts. Mijd sociaal contact. Kom niet naar onze winkel als je klachten hebt, maar neem telefonisch of per e-mail contact met ons op.


Tot slot

Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat al onze klanten hun dagelijkse inkopen kunnen blijven doen. Onze winkel blijft geopend volgens de reguliere openingstijden. We werken hard om al onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Het kan anders gaan dan je van ons gewend bent. We vragen je begrip hiervoor. Wij blijven de richtlijnen van het RIVM volgen, wat inhoudt dat het bovenstaande ieder moment kan wijzigen. Heb je vragen, neem dan contact met ons op.

PUBLICATIEDATUM: 16 maart 2020
React new media