Nieuws

23-6-2020
We hebben een nieuwe collega! Sinds 1 mei is Ronny Goossens ons komen versterken als verkoper binnendienst. Met een hele berg ervaring in hout en bouwmaterialen, een mooie aanvulling op ons team! En ook nog eens gewoon een goeie vent.
26-4-2020
Handig om te weten! De komende tijd hebben we op verschillende dagen aangepaste openingstijden.
21-4-2020
Om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen, zijn we allemaal meer thuis. En dan valt het ineens op dat je die plinten nooit meer gelegd hebt bij het vervangen van de vloer. Het is tijd om de handen uit de bouwen te steken!
16-3-2020
We informeren je graag over wat we voor en achter de schermen doen om ervoor te zorgen dat we onze klanten op een verantwoorde manier kunnen blijven bedienen.
17-12-2019
Bij BPG Holten van de Wal staan wij klaar voor al onze klanten, van particulier tot professional. Wij vroegen timmerman Karel Hoonings wie hij is, hoe hij werkt en waarom hij zijn materialen bij ons inkoopt.
1-10-2019
Piet van de Wal en Johan Manders bezochten samen met Geert van den Berkmortel, Bas van der Zanden, Rick Heijmans, Mikel van Rooijen, Rene Heijmans en Albert Seerden dakpannenfabrikant Nelskamp in Duitsland.
19-2-2019
Tijdens de carnavalsperiode gaan wij de daken van onze magazijnen vervangen. Hierdoor is onze winkel gesloten op 3, 4 en 5 maart.
6-2-2019
Vanaf mei gaat Holten van de Wal verbouwen! Om onze klanten nog beter te kunnen helpen aan de beste bouwmaterialen, gaan wij onze winkel verbouwen.
Pagina

Ronny Goossens, nieuw gezicht bij Holten van de Wal

We hebben een nieuwe collega! Sinds 1 mei is Ronny Goossens ons komen versterken als verkoper binnendienst. Met een hele berg ervaring in hout en bouwmaterialen, een mooie aanvulling op ons team! En ook nog eens gewoon een goeie vent. Meer weten over Ronny? Lees dan vooral verder.


Vertel eens, wie is Ronny Goossens?

Ik rijd iedere ochtend een stuk van de Middenpeelweg af. Ik woont namelijk in Volkel, samen met mijn lieve vrouw Myrian, zoon Lars en hond Sjors. Mijn dochter Roby is sinds een paar maanden het huis uit. Op zondagochtend speel ik met mijn vriendengroep graag een potje zaalvoetbal. In de vrije tijd die overblijft ben ik graag bezig met klussen in en rondom huis. Ik pak alles aan, behalve stroom.


Hoe ben je bij Holten van de Wal terecht gekomen?

Johan Manders, is een oud-collega van mij, waar ik nog wel eens contact mee had. Als werknemer wist hij me natuurlijk alles te vertellen over Holten van de Wal. Maar ook Jan en Erik kende ik al. De klik was goed, aan alle kanten. Toen ik het tijd vond voor een nieuwe stap in mijn loopbaan dacht ik, ik ga gewoon eens contact zoeken. Het gevoel was meteen goed. De gemoedelijke sfeer bij Holten van de Wal, daar hou ik wel van. En als ik ergens voor ga, dan ook volle bak!


Je eerste werkdag was op 1 mei. Hoe zijn je eerste weken bevallen?

Mijn eerste weken zijn heel goed bevallen. Een nieuwe plek is altijd even wennen. Je moet je weg nog vinden. Ik heb het gevoel dat het steeds meer eigen wordt. Ik heb mijn collega’s inmiddels goed leren kennen en onze klanten beginnen mij ook te kennen. Het wordt met de dag leuker!

Wat me trouwens is opgevallen is drukte in de winkel! Er is altijd leven en wat te beleven. Ik begon natuurlijk ook middenin de Corona crisis. Heel Deurne en omstreken lijkt wel aan het klussen geslagen. Bijzonder en raar is dat ik met iedereen contact heb, maar nog geen hand heb kunnen schudden. Daar zit ik op te wachten, tot dat weer mag!


Tenslotte, wat is jouw beste klustip?

Veel oefenen! Heb het mezelf alles aangeleerd. Ben vooral niet bang om ergens aan te beginnen! En lukt het even niet? Dan kun je met al je vragen terecht bij ons in de winkel!

 

PUBLICATIEDATUM: 23 juni 2020
React new media